Γρηγόριος Λαμπρινός M.D. F.E.B.U.

Χειρουργός Ουρολόγος Ανδρολόγος

Στοιχεία επικοινωνίας
Ιατρείο: 210-59.86.795
Γραμματεία: 6988-60.69.92
Ραντεβού: 11.00-13.30 και 16.00 – 19.00
info@lamprinos.gr

Στοιχεία επικοινωνίας

Ιατρείο: 210-59.86.795 – Γραμματεία: 6988-60.69.92

info@lamprinos.gr

Αρχική » ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΙΑΤΡΕΙΟΥ

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΙΑΤΡΕΙΟΥ

ΤΡΟΠΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ

ΩΡΑΡΙΟ
Το ιατρείο λειτουργεί αποκλειστικά και μόνο με ραντεβού σύμφωνα με το αναρτημένο ωράριο. Τα ραντεβού μπορούν να κλειστούν τηλεφωνικά από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 11:00 έως τις 13:30 και από τις 16:00 έως τις 19:00. Εναλλακτικά μπορείτε να στείλετε email προκειμένου να επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας.

Εκτός του συγκεκριμένου ωραρίου, μπορείτε να καλείται μόνο για επείγοντα περιστατικά (οξύς πόνος αιφνίδιας έναρξης στην οσφύ/μέση ή στον όρχι για τους άντρες, αιματουρία και σε οποιοδήποτε ουρολογικό σύμπτωμα που συνοδεύεται με υψηλό πυρετό >38⁰C).

Υπάρχει δυνατότητα για κατ’ οίκων επίσκεψη αλλά μόνο για συγκεκριμένες περιπτώσεις, όπως ασθενείς που δε μπορούν να μετακινηθούν για κανένα λόγο στο ιατρείο. Για αυτά τα περιστατικά, προηγείται συνεννόηση για τις ιδιαίτερες ανάγκες του περιστατικού και  του κόστους της επίσκεψης.

ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗΣ COVID-19
Στα πλαίσια των απαραίτητων μέτρων μετάδοσης του COVID-19, αλλά και άλλων ιώσεων του ανώτερου αναπνευστικού, οι ασθενείς οφείλουν να ενημερώνουν πριν την επίσκεψή τους αν έχουν πυρετό ή άλλα συμπτώματα ίωσης (κυρίως βήχα). Σε αυτή την περίπτωση είναι πολύ χρήσιμο οι ασθενείς να υποβάλλονται σε ένα rapid test πριν την επίσκεψη στο ιατρείο. Οι ασθενείς πρέπει να φοράνε μάσκα αν έχουν συμπτώματα (ακόμα και με αρνητικό rapid test) ή αν έχουν πρόσφατη επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα.

ΑΥΛΗ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΗ
Το ιατρείο μας συστήνει ισχυρά σε όλους τους ασθενείς μας να κάνουν τις απαιτούμενες ενέργειες για την άυλη συνταγογράφηση. Είναι μια πολύ απλή διαδικασία, με τους κωδικούς eTAXIS και ένα κινητό (απαιτείται smart phone) ή/και ένα λογαριασμό email προκειμένου να λαμβάνεται παραπεμπτικά εξετάσεων ή συνταγές φαρμάκων και από απόσταση αν και όταν αυτό απαιτηθεί. Απλά ακολουθήστε τις οδηγίες στο σύνδεσμο https://ehealth.gov.gr/p-rv/p

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
Σας ενημερώνουμε ότι το ιατρείο λειτουργεί με απόλυτο σεβασμό στο νομικό πλαίσιο του GDPR, διατηρώντας ηλεκτρονικό φάκελο όλων των ασθενών σε cloud. Πριν το πρώτο ραντεβού με τον Ιατρό, ζητείται στους ασθενείς να υπογράψουν μια φόρμα συγκατάθεσης, προκειμένου να μπορούν να διατηρούνται ηλεκτρονικά αρχεία.

Τόσο τα προσωπικά σας δεδομένα (στοιχεία, τηλέφωνα και email επικοινωνίας, ΑΜΚΑ – απαραίτητο για τη συνταγογράφηση κτλ), όσο και το ιατρικό σας ιστορικό είναι αποθηκευμένα με απόλυτη ασφάλεια σε δίκτυο από servers στο διαδίκτυο και όχι σε φυσικά μέσα αποθήκευσης στους υπολογιστές του ιατρείου. Αυτό σημαίνει ότι ακόμα κι αν κάποιος κλέψει τους υπολογιστές του ιατρείου, δε θα έχει καμία πρόσβαση στα δεδομένα σας, μιας και δε γίνεται αποθήκευση κωδικών (passwords) στους υπολογιστές μας.

Το ιατρείο δε μοιράζεται κανένα δεδομένο ασθενών με τρίτα πρόσωπα ή μέσα και για κανένα απολύτως λόγο. Το ιστορικό σας και τα στοιχεία σας διατηρούνται για μία δεκαετία από την τελευταία επίσκεψη και αποτελεί δικαίωμά σας να ζητήσετε αντίγραφο του φακέλου σας όποτε θελήσετε.